• 2

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Λιγα λογια για Το Γραφειο

Το Δικηγορικό Γραφείο «Χ. Βοσνακίδου – Σ. Κουκλίτη – Α. Λελέκη & Συνεργάτες» ιδρύθηκε το 2016 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενο στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών του και στοχεύοντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών τόσο στην Βόρεια Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη επικράτεια.

Το Γραφείο μας αποτελείται από μια επίλεκτη ομάδα δικηγόρων με υψηλή νομική κατάρτιση, επιστημονική εξειδίκευση και δικαστηριακή εμπειρία σε όλους του κλάδους του δικαίου και επιδιώκει να καλλιεργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας, διασφαλίζοντας την προληπτική νομική προστασία τους, με την εξάλειψη των νομικών κινδύνων, την αντιμετώπιση των νομικών θεμάτων που τους απασχολούν και την συμβουλευτική καθοδήγηση σε όλους τους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Με ευρύ πνεύμα σκέψης καινοτομούμε χειριζόμενοι ζητήματα γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος και πάντα με γνώμονα την απονομή της δικαιοσύνης και την ορθή εφαρμογή του Συντάγματος, της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και των ευθυγραμμισμένων με αυτά νόμων.

Η εμπιστοσύνη μεταξύ ημών και των εντολέων μας αποτελεί πρωταρχικό χαρακτηριστικό που έχει συμβάλει σημαντικά στην συνεχή αύξηση των εκπροσωπούμενων πελατών. Παραμένουμε πάντα πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε με μεθοδικότητα, λογική και κατανόηση ζητήματα που χρήζουν λεπτού νομικού χειρισμού και δεσμευόμαστε για το αποτέλεσμα των εργασιών μας, πάντα με αίσθημα ευθύνης, ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών εργασιών και τήρησης αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.

Το Γραφείο μας ενημερώνεται διαρκώς για τα νέα επιστημονικά δεδομένα σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα της νομικής επιστήμης, και βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με δικηγορικά γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και με γραφεία πολιτικών μηχανικών, λογιστών και συμβολαιογράφων με στόχο την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των εντολέων μας.

Company Gallery 03
Company Gallery 02
Company Gallery 04
Company Gallery 01

Το συγκεκριμένο Site χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.